Slaan met liefde, flirten met een knipoog… Zo onvoorspelbaar!

Daar sta je dan, in de hoek van een dancebar. continue naar me te staren. Ik doe of ik niks doorheb maar ik heb je allang gezien. Maar goed, hoewel ik zelf een jager ben, vind ik het nu wel leuk om te doen alsof ik je prooi ben en je een beetje je best gaat doen.

Na een poosje kom je steeds dichterbij, en vraagt of ik wat wil drinken. Ach ja, die arme jongen doet z’n best, dacht ik, ik neem een drankje van je aan en we kletsen wat. Stiekem schrijf ik op een papiertje m’n adres, en de vraag; heb je zin? kom dan over tien minuten…. en stop het in je broekzak en loop weg….wetende dat je zo naar m’n huis komt.

Eenmaal thuis wachtte ik je al op, heb ik al het een en ander klaargelegd in mijn speciale kamer waar ik je flink te grazen zal nemen. Het idee dat jij denkt dat je me even kunt komen neuken vind ik heerlijk.

Je voetstappen hoor ik al bij de deur, de deur doe ik al open voordat je de kans krijgt om aan te bellen. Hi, zeg je,ik zie dat je ergens toch zenuwachtig bent, en dat vind ik leuk. ikzelf ben en doe relaxed…dan begin je me te zoenen, en ik zoen je terug. Ik lijd je mee naar boven, je loopt gewillig achter me aan, precies zoals ik al vermoedde.

ik doe de deur van m’n speciale kamer open, ik zie je adem stokken; dit was niet helemaal wat je in gedachten had.. Nee Jij neukt mij niet jongen, ik neuk jou! ik duw je ruw op bed, en voordat je doorhebt wat ik allemaal van plan ben, lig je al vastgebonden en geblinddoekt. Zo, nu kan ik rustig bedenken wat ik met je zal doen…waar heb IK zin in, want wat jij wilt interesseert me niet erg veel. Ik begin met een koptelefoon op je oren te zetten, met een relaxed muziekje. Je bent enorm opgewonden, een beetje van de schrik bekomen, en vooral nieuwsgierig naar wat er komen gaat.

Ik zie dat je begint te ontspannen, ik bijt je hard in je tepel, je schreeuwt en moet daarna even lachen, het is ook een rare situatie.. ik geef je een mep in je gezicht, want lachen doe ik zelf wel knul…….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *