Eerste liefde

We hadden elkaar al meer dan dertig jaar niet gezien of gesproken. Maar hij was heel vaak in mijn gedachten. Hij was mijn eerste liefde en dat blijft je bij. Ik was vijftien toen ik hem leerde kennen en hij was zeven jaar ouder. Van sex is het toen nooit gekomen, het enigste dat er gebeurde was elkaar voorzichtig aftasten en veel knuffelen en zoenen , heel veel zoenen. Kortgeleden zocht ik zijn naam via social media en mijn hart maakte een sprongetje toen zijn naam een reslutaat gaf. Zou dat hem echt zijn? Heb ik hem gevonden na al die jaren? Ik schraapte al mijn moed bijeen en stuurde hem een priveberichtje. Het berichtje dat ik terug kreeg stelde me teleur… wie was ik dan? Hij kon zich mij niet herinneren. Had ik nu werkelijk al die tijd teruggedacht aan dat ontzettend lieve vriendje die -nu blijkt- mij vergeten was?

Als snel bleek dat hij me aan het plagen was… hij wist echt wel wie ik was. Hoewel hij voor mij al wel meisjes had gehad was ik zijn grote liefde en is hij al die jaren aan mij blijven denken. Al snel maakte we een afspraak om elkaar te ontmoeten. Onwennig zaten we met een kopje koffie op een terras en ik keek naar de volwassen man die hij ondertussen geworden was. Toen hij even opstond om naar het toilet te gaan herkende ik hem pas echt weer. Zijn loopje, zijn lijf. Hij keek even achterom en gaf me een knipoog. Mijn hart smolt opnieuw voor hem en vanaf dat moment waren we weer helemaal vertrouwd met elkaar en leken de tussenliggende jaren gesmolten als sneeuw voor de zon. Kort daarna nodigde hij mij bij zich thuis uit voor een wijntje en om weer eens lekker met elkaar te kletsen over wat we samen hadden beleefd toen we zo jong waren. We hadden een heerlijke avond, oude herinneringen kwamen naar boven en we waren samen even terug in de tijd.

Ik ging even op het balkon staan om een sigaretje te roken want het was erg warm in huis. Ik leunde een beetje voorover om naar beneden te kijken en op dat moment voelde ik zijn armen om me heen en gaf hij mij een zachte zoen in mijn hals. Er liep een siddering door mijn lijf en ik werd overspoelt door een warm gevoel. Zijn armen voelden zo vertrouwd. Op dit moment had ik al die jaren gewacht. Weer zijn stem horen, zijn ogen zien, zijn handen voelen. Ik draaide me om en we keken elkaar aan. Voorzichtig kwamen onze hoofden dichter bij elkaar en onze lippen raakten in een zachte zoen. Mijn tepels reageerde hier heftig op en hij merkte dat. Hij legde een hand op mijn borst en speelde met mijn tepel terwijl onze zoen intenser werd.

Voorzichtig lieten we onszelf op de grond glijden en hebben op dat kleine balkon afgemaakt waar we dertig jaar geleden nog niet aan toe waren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *